Saneerauspalvelut pieniin ja suuriin tarpeisiin Lappeenrannasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lappeenrannan seudulla, Taipalsaarella sijaitseva HavuKate Oy toteuttaa saneerauspalvelut vahvalla ammattitaidolla ja korkealaatuisella työnjäljellä. Otamme vastaan kaikenlaiset urakat pikkunikkaroinneista kokonaisvaltaisiin sisä- ja ulkotilojen saneerauksiin.

Talonmiesjeesi helpottaa elämääsi

Tarvitsetko apua kodin tai vapaa-ajan asunnon pieniin pihatöihin, kuten haravointiin, halonhakkuuseen tai vaikka lumitöihin? Odottaako pieni korjaustyö tekijäänsä? HavuKate Oy tarjoaa myös talonmiesjeesiä eli kotitalkkaripalvelua, mikä tarkoittaa sitä, että autamme kaikissa pienissä arjen askareissa, jotta sinä ja läheisesi jaksaisitte paremmin.

 

Meiltä onnistuvat erilaiset pihatyöt, ja sovittaessa tartumme myös erilaisiin huolto- ja kunnossapitotöihin ja pikkunikkarointeihin. Monipuolisen rakentamis- ja saneerausalan kokemuksemme avulla osaamme olla avuksi monessa.

 

Tulemme luoksesi joustavasti ja nopeallakin varoitusajalla, joten ota yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit sopia kanssamme jatkuvasta palvelusta, jolloin pistämme paikat kuntoon säännöllisin, yhdessä sovittavin väliajoin.

Katso yhteystiedot tästä

Tarjoamme kattavasti kaikki kotitalouksien tarvitsemat saneerauspalvelut sisällä ja ulkona Lappeenrannan seudulla, muualla Etelä-Karjalassa ja lähimaakunnissa.

Ota yhteyttä!